Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Min trötthet är som bortblåst!

Min trötthet är som bortblåst!

Råd och tips       
Min trötthet är som bortblåst!

Fiona kände sig ofta trött och orken tröt. Då fick hon flera tips om ett kosttillskott som höjer energin på ett naturligt sätt. Efter två veckor blev hon mycket piggare och hela hennes livskvalitet förbättrades.

Inom loppet av ett par veckor, märkte Fiona O'Sullivan en enorm skillnad i energi.

– Jag kunde inte riktigt sätta fingret på det, men sen en tid tillbaka kände jag att min energinivå inte var vad den borde. Efter att ha tagit Bio-Qinon Q10 under ett par veckor kände jag mig inte längre trött, säger Fiona. Hon hörde om kosttillskottet för ungefär ett år sedan, när en nutritionist på jobbet höll en föreläsning om dess hälsofördelar. Trots att Fiona blev fascinerad av produkten tyckte hon att Bio-Qinon Q10 nog var en av de produkter som var "bra att ha" men som hon inte "måste ha" – och hon var samtidigt lite skeptisk.

Värt ett försök 
– Jag visste att jag inte var sjuk, men kände att en bra detox skulle sitta fint. Jag bestämde mig därför att besöka en homeopat som en kompis berättat om. Det första hon rekommenderade var inte att göra en detox – utan att ta Bio-Qinon Q10. Efter två till tre veckor skulle jag märka skillnaden. Så, efter att två vårdpersonal rekommenderat samma produkt, tänkte jag att det definitivt var värt ett försök!

Känns fantastiskt 
– Det gjorde verkligen en skillnad. Jag har så mycket mer energi nu än jag hade för någon månad sedan. Då kom jag hem från jobbet och hade bokstavligen inte energi att gå till min lokala butik för att köpa mjölk – det var verkligen frustrerande. Jag är den typ av person som gillar motion, även om det så bara är en promenad på stranden, och jag kände det verkligen som om dagarna bara gick mig förbi, förklarar Fiona. Hela min livskvalitet har definitivt förbättrats.

Viktigt välja rätt preparat
Fiona har tagit Q10 sedan början av januari utan att missa en enda dag.
– Jag tror att du får vad du betalar för, och för mig personligen är priset värt det, säger hon. I själva verket är hon nu ett stort ”fan” av märket och har rekommenderat alla att prova – hon köpte också en ask till sin mor och till två goda vänner. Frågan är om man kan ge en bättre present än mer energi? Och Fiona njuter verkligen av den energi hon har fått.
– Jag tog en 15 kilometers cykeltur i fredags och det var inget besvär alls för mig. Den här tiden förra året skulle jag inte ha orkat med det, erkänner Fiona. Jag kan ärligt säga att min energinivå ökade inom två veckor, säger Fiona O'Sullivan, en mycket nöjd användare av Bio-Qinon Q10.

Mera information: 
Hälsa och välbefinnande i en liten gelatinkapsel
Bio-Qinon Q10 innehåller det vitaminliknande näringsämnet coenzym Q10 tillsammans med C-vitamin, en bidragande faktor till normala energibildande processer. Vi människor behöver denna energi för alla kroppsfunktioner. Kroppens kollagensyntes upprätthålls också genom tillskottet. Kollagen är ett protein, som garanterar väl fungerande blodkärl, brosk, tandkött, hud, tänder och skelett. Bio-Qinon Q10 är "gold standard" i vetenskaplig forskning och officiell referensprodukt för the International Coenzym Q10 Association (ICQA).

Artikelkälla