Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Green Coffee: Klorogensyra är effektivt recept för bekämpning av övervikt

Green Coffee: Klorogensyra är effektivt recept för bekämpning av övervikt

Råd och tips       
Green Coffee: Klorogensyra är effektivt recept för bekämpning av övervikt

Klorogensyra anses idag som en av de bästa lösningarna för att lösa problemet med övervikt i världen. Hur fungerar klorogensyra och varför bör man prova detta om man vill förändra sitt liv?

Några ord om Klorogensyra

Klorogensyra (CGA) är en organisk kemisk förening som är en naturligt förekommande antioxidant.  Man kan finna denna syra i låg koncentration i bland annat katrinplommon och nässlor. Klorogensyra kan man även finna som ingrediens i kosttillskottet Green Coffee som bidrar till viktnedgång. Syran bidrar inte bara med att bränna övervikt utan har även hälsofrämjande effekter. Klorogensyra stödjer kroppens immunförsvar, bromsar åldrandet och förbättrar blodcirkulationen samt att den har en renande funktion av kroppen. 

 

Green Coffee för viktminsking

Klorogensyra som finns som ingrediens i Green Coffee reglerar och påskyndar ämnesomsättningen samt att den hjälper kroppen att avlägsna gifter som vi får i oss via kosten. Syran har även egenskaper som bidrar med att bekämpa tarmsjukdomar och överdriven aptit vilket ofta leder till övervikt och fetma. Om vi tillför klorogensyra till vår organism så minskar upptaget av socker avsevärt vilket gör att kroppen börjar bränna energi från vårt fettlager i energidepåerna. En idealisk koncentration av naturlig klorogensyra i Green Coffee hjälper oss att bekämpa problem med insulinresistens som drabbar många människor särskilt kvinnor som kämpar med hormonella problem. Insulinresistens är en betungande åkomma som är en störning för vår glukosbalans, vilket leder till en minskning av insulinkänslighet för muskler, fett, lever och andra vävnader i kroppen. Detta tillstånd kan bli så allvarligt att det leder till diabetes. 

 

 

Användning av Green Coffee

Green Coffee bör intas en gång om tagen (en kapsel). När man använder kosttillskottet så bör man komma ihåg att äta sunt och motionera, så effekterna av behandlingen blir större. Den unika sammansättningen av tillägget Green Coffee kommer att hjälpa oss genom att ge oss en större kraft att orka med. Allt tack vare ett lämpligt valt koffein som underlättar oss att koncentrera oss och reglerar det centrala nervsystemet.

Kostillskottet Green Coffee med innehållande klorogensyra är en möjlighet för att få en ny vacker figur och gör att vi kan må bättre i vår egna kropp.