Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Få bättre form och härlig solbränna!

Få bättre form och härlig solbränna!

Råd och tips       
Få bättre form och härlig solbränna!

När Heidi fick sitt andra barn hade hon svårt att hitta tillbaka till sin forna form. Men ett kostillskott utvecklat att öka fettförbränningen och bevara muskelmassan kunde hon snabbt bli sig själv igen.

Att föda barn förändrar kroppen. Det tar tid att återhämta sig och tid är oftast det en nybliven mamma har minst av. Men oavsett om du har fött barn eller upplevt andra påfrestningar på kroppen finns det hjälp att få för dig som vill ha en god fysisk form.

Resultatet kom snabbt 
– Jag provade kosttillskottet Tistle & Tan och det blev både en ahaupplevelse och en nytändning för mig, berättar Heidi Månsson. Våren efter sitt andra barn blev Thistle & Tan, dagliga promenader och ett styrkepass i veckan Heidis följeslagare. Resultatet syntes snabbt, trots att hon bara gick en stund varje dag. Den lösa huden runt magen var helt borta redan efter någon månad. – För mig är det viktigt att träna mycket och regelbundet. Men hemligheten med Tistle & Tan är att produkten stödjer fettförbränningen även med enkel vardagsmotion, som att gå med barnen till dagis, cykla till jobbet eller gå till affären för att handla, säger Heidi.

Fettförbränningen ökade 
– Vilken härlig känsla det var att vara ute och gå i vårsolen, samtidigt som musklerna på kroppen blev tydligare. När vänner och bekanta kommenterade mina vältränade armar och undrade vad jag gjorde var det en tydlig signal om hur effektivt preparatet verkat på mig. Det ekologiska tistelextraktet i Tistle & Tan underlättar kroppens fettförbränning och skyddar mot nedbrytning av musklerna vilket gör att muskelmassan bibehålls. Tistle & Tan innehåller även ekologisk Dunaliella alg med naturligt betakaroten. – På köpet fick jag en härlig solbränna, säger Heidi Månsson. Tidigare drabbades jag alltid av soleksem när jag solade, men det får jag inte längre.

Mera information: 
Fakta – Thistle & Tan

Thistle & Tan innehåller ett ekologiskt tistelextrakt med CLA, som hjälper kroppen att öka fettförbränningen samt behålla muskelmassan. Det innehåller också ekologisk Dunaliella alg med naturligt betakaroten

Artikelkälla