Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Snake B-Effect: avancerad lifting kräm för mogen hy

Snake B-Effect: avancerad lifting kräm för mogen hy

Råd och tips       
Snake B-Effect: avancerad lifting kräm för mogen hy

Vill du förbättra din huds fasthet och elasticitet och skydda den från att åldras vidare? Prova krämen Snake B-Effect, baserad på naturliga, aktiva substanser.

Åldrande av hudceller är en naturlig process som börjar från. tjugo års åldern. De barriärer som skyddar huden försvinner successivt, och kollagen förlorar sin elasticitet, vilket leder till förlust av fasthet. I samband med tiden blir ansiktet fyll av oestetiska linjer, gropar och missfärgning. Hur förhindrar man den här processen? För att stoppa tecken på den tid som förflutit, bör man regelbundet ge näring åt huden med hjälp av specialprodukter som innehåller ingredienser som hämmar åldrandeprocessen.

Formeln Snake B-Effect har blivit utarbetad på ett sådant sätt, för att möta de största behoven hos mogen hy. Krämen är verksam på 5 olika områden:

- stramar åt

- återställer dess elasticitet

- eliminerar rynkor

- jämnar ut ansiktskonturer

- skyddar mot slapp hy.

Allsidig verksamhet möjliggör framställning för sammansättningen av tre aktiva ingredienser, valda på grund av den starka anti-åldrande och föryngring egenskaper. Den viktigaste bland dem är en polypeptid syn-ake, som utvecklats enligt modellen av gifter som finns i giftet från tempelhuggormen , vilket begränsar muskelspasmer. Tack vare det utjämnas till och med djupa mimiska rynkor blixtsnabbt och biverkningar motverkas. Ett annat viktigt ämnen som ingår i krämen är extrakt från havsalger, som representerar en riktig skattkista av vitaminer och mikroelement. Extraktet innehåller antioxidanter (vitamin C, B och E, zink, selen), som bekämpar fria radikaler som bidrar till att huden åldras. Havsalger är dessutom en rik källa av kollagen, som direkt inverkar på fasthet och elasticitet i huden, återställer lipidlagret, djupt återfuktar och lugnar huden. En viktig beståndsdel i SnaB-Effect är UV-filter, kondenserade i mikroskopiska kapslar som håller sig kvar på hudens yta. Tack vare en sådan form säkerställer de den högsta nivån av skydd mot skadlig utstrålning.

 

 

Hur använder man krämen Snake B-Effect?

På rengjord hud i ansiktet och hals, appliceras en liten mängd av preparatet. För att gnida in krämen, gör energiska cirkelrörelser i riktning mot pannan. Sedan klappa ansiktet med snabba rörelser. För att få bästa resultat, bör man utföra proceduren två gånger om dagen. De första fuktgivande effekterna ser du efter första användningen, och efter några dagar blir din hud gradvis smidig!

Liknande artiklar