Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Perle Bleue kräm: säg hejdå till rynkorna och säg hej till en ung hy!

Perle Bleue kräm: säg hejdå till rynkorna och säg hej till en ung hy!

Råd och tips       
Perle Bleue kräm: säg hejdå till rynkorna och säg hej till en ung hy!

Letar du efter en produkt som stramar åt och återfuktar huden samt slätar ut rynkorna på lång sikt? Är du trött på preparat som inte uppfyller tillverkarnas löften? Pröva det senaste på den kosmetiska marknaden: krämen Perle Bleue, baserad på naturliga och aktiva ingredienser.

Flerfungerande funktioner

Specialister som har arbetat fram innehållet till krämen Perle Bleue utgick ifrån en grundläggande förutsättning: att skapa en formula i form av kräm som motsvarar alla behov som en mogen hy har. Resultatet blev ett mångsidigt preparat som både har antiage effekt men även omsorgsfullt tar hand om hyn. Det förstnämnda inkluderar inte bara att jämna ut huden och stretcha ut den utan även skydda huden mot slapphet och jämna ut hudens konturer i ansiktet. När det gäller krämens pielingeffekter så återfuktar den huden samtidigt som den ger den näring och lindrar irrationer och ger hyn en fin glans. Tack vara krämens innehåll av vitaminer och mineralämnen fungerar krämen regenererande och antioxiderande och återuppbyggande av hudens skyddande lager. Kan en kräm verkligen ha mer än ett dussin funktioner? Med krämen Perle Bleue är det möjligt!

 

En naturlig sammansättning

Krämens recept är baserat på de senaste upptäckterna inom kosmetika. Ingredienserna i preparatet har blivit testade mot antiage egenskaper. Ingredienserna är i huvudsak organiska och naturliga samt växtextrakt som är bevisligen fungerande. Tack vare detta så garanterar en kur med krämen Perle Bleue långvariga effekter och fullständig säkerhet. Detta innovativa preparat som föryngrar hyn kan användas på alla typer av hy - även allergikänslig.

 

Utvalda ingredienser:

  • Shea smör: en källa av vitamin A och E, som gör att huden får ett friskt utseende. Återfuktar och regenererar huden djupt och lämnar den mjuk och elastisk.
  • Dermcom komplex (krokus och akacia från senegal): regenererar hudens celler och hämmar åldrandeprocessen.
  • Jojobaolja: innehåller fytosteroler, vitamin A, E och F. Mjukgör, stramar år och vårdar huden, påskyndar återhämtning och minskar inflammation.
  • Kollagen: det viktigaste proteinet hos bindväv, ansvarar för ordentlig återfuktning, fasthet och elasticitet i huden. Det stimulerar produktionen av det egna kollagenet så att huden blir mer spänd och flexibel. Stimulerar hudens förnyelse.
  • Macadamia olja: rik på vitamin A, B-gruppens vitaminer, fenoler, lecitin och mineraler, hämmar åldrandet av huden, skyddar den mot effekterna av fria radikaler. Den har mjukgörande och utjämning effekter.

 

 

För vem?

Pga. de åtstramande egenskaperna som antiage krämen har så rekomenderas krämen i första hand att användas av människor i mogen ålder. Men det betyder inte att krämen inte kan användas av yngre personer, men inom ramen för förebyggande eller behandling av hyn. Man ska dock komma ihåg att produktionen av kollagen i hunden börjar minska redan omkring 25 års ålder - Då förekommer även förändringar i hyn som leder till gradvis slapp hud och rynkor. Vill du fördröja denna process? Börja använd Perle Bleue nu! Krämen är idealisk för använding dag som natt, men även som make-up bas. Den vårdande och återfuktande effekten som krämen ger ser du redan efter bara en månads användning då huden återfår sin fasthet och friska utseende!

Taggar: