Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Genombrott för bantningsmetoden Professor Meyer! 

Genombrott för bantningsmetoden Professor Meyer! 

Råd och tips       
Genombrott för bantningsmetoden Professor Meyer! 

Blixtsnabb viktminskning och sänkta kolesterolvärden redan efter den första tabletten? En Amerikansk vetenskapsman vid namn Adrian Meyer - har upptäckt en innovativ produkt, där effektiviteten bekräftas av oberoende vetenskaplig forskning som har kvalitetskontrollerats. Kontrollera hur denna metod f

Professor Meyers metod - hur fungerar den?

Hög effektivitet av kuren garanteras av 100% naturliga ingredienser av preparatet. Ingredienserna är baserad på en blandning av organiska aktiva beståndsdelar enligt patentverket. Den viktigaste ingrediensen är Garcinia Cambogia vilken påskyndar ämnesomsättningen av fett, sänker kolesterolhalten i blodet, minskar aptiten och påskyndar viktminskningen. Dess verkan stöttas av acaibär, extrakt av hallon, krom, vita mullbär, saffran, magnolia och guarana.

Tack vare denna unika kombination av aktiva substanser fungerar Professor Meyers metod på tre nivåer: 

  • Bromsar upptaget av socker i blodet, med andra ord att processen av omvandlingen av socker till fettceller stoppas. 

  • Stöttar förbränningen av glukos och fett i levern. 

  • Renar blodkärlen av fetthaltiga avlagringar och gifter, förbättrar blodflödet och bidrar till en minskning av kolesterolvärdena. 

Tack vare användningen av naturliga och lättsmälta ämnen i Professor Meyers metod - som är känd under namnet Kankusta Duo - fungerar blixtsnabbt och bryter upp fettdepåer och eliminerar kolesterol redan efter 2 timmar när man intagit den första tabletterna! De ovan beskrivna processerna sker dessutom kontinuerligt under 24 timmar om dygnet vilket visar att preparatet är högeffektivt. Tack vare den synergistiska effekten av Professor Meyers metod så eliminerar denna metoden de farligaste hälsoeffekterna av övervikt: problem med blodcirkulationen och ämnesomsättningen, överskott av socker och höga nivåer av dåligt kolesterol i kroppen. 

 

Metoden Professor Meyers - omdömen

Effekterna av metoden som beskrivs ovan bekräftas av resultat från kliniska tester som utförts på en grupp av 122 personer i åldrarna 23 till 65 år, med hjälp av fettrik kost. Syftet med studien var att undersöka om Professor Meyers metod faktiskt garanterar snabb viktminskning och sänker kolesterolet. Efter 4 veckor var testresultaten analyserade och publicerade i en medicinsk tidskrift. Det visade sig att deltagarna i studien hade gått ner mellan 10 - 14 kg, LDL (dåliga) kolesterolet hade minskat i genomsnitt med 60 enheter, om BMI värdena förbättrades med ca 6 poäng. Tester har också visat att Kankusta Duo har en positiv effekt på blodcirkulationen i blodkärlen. Effektiviteten har bekräftats tillsammans med omdömen som tillhandahållits från deltagarna i studien. Produkten fick 100% positiva omdömen, och en majoritet av dessa skulle rekommendera metoden till sina vänner! 

 

Hur använder man sig av Professor Meyers metod? 

Tack vare den naturliga formula i preparatet som utvecklats av amerikanska forskare för att vara helt säkert för kroppen, så att preparatet inte orsakar biverkningar ska det inte kombineras med andra droger/läkemedel. För att uppnå konkreta resultat i behandlingen så ska man tillhandahålla en fettsnåll kost och kombinera den med måttlig motion. En sådan kombination säkerställer de snabbaste effekterna - den första effekten kommer att märkas redan efter 24 timmar från det att man intagit den första tabletten! 

Kankusta Duo
OBS: Under en begränsad tid har den officiella distributören av tabletterna KANKUSTA DUO, ett specialerbjudande för våra läsare. Med det finns en 100% pengarna-tillbaka-garanti för bantningskuren i fall den inte kommer att ge de förväntade resultaten.
Kampanjen slutar:
På grund av att lagret börjar att ta slut, är kampanjen tidsbegränsad