Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Man Pride: Effektivitet i sängen inom 4 sekunder! 

Man Pride: Effektivitet i sängen inom 4 sekunder! 

Råd och tips       
Man Pride: Effektivitet i sängen inom 4 sekunder! 

Har du problem med erektion? Letar du efter ett effektivt botemedel mot erektil dysfunktion, vilket kommer öka din sexlust och göra dig pålitlig i sängen? Prova då den revolutionerande gelen Man Pride! 

En ohälsosam livsstil, stress, alkohol, låga nivåer av testosteron i blodet - det är de vanligaste orsaken till impotens. Forskare vid det kliniska centret Houston beslutade att analysera dessa problem och på dessa grunder tog de fram ett recept som kombinerar flera olika metoder för att bekämpa erektil dysfunktion. Resultatet av många års forskning och kliniska prövningar är Man Pride: En fullt naturlig produkt innehållande en komplicerad sammansatt formula baserad på de starkaste ingredienserna som stimulerar erektion. 

Gel Man Pride Omdömen, recensioner, pris, var man kan köpa (officiella online-butik), pris, forum, test -  se här

Hur fungerar Man Pride och varför är det värt att använda detta?

Denna innovativa gel innehåller 9 värdefulla ingredienser: växtextrakt, vitaminer och aminosyror som har en direkt effekt på erektion. Denna speciella kombination av aktiva substanser ansvarar för att lösa alla problem med erektil dysfunktion: 

  • Den vidgar blodkärlen och pumpar blod till penisen

  • Ger en stark erektion 

  • Förlänger utålligheten, och intensifierar de sexuella känslorna. 

  • Den får penisen att verka större

  • Ökar lusten för sex

  • Garanterar en stark utlösning och en långvarig njutning. 

Men detta är inte allt! Denna bekväma formula gelén Man Pride är lätt att använda och ger snabba resultat - Det är bara att tillämpa den precis före samlag och det tar bara ett par sekunder för att få en ökad sexlust och bli redo för sexet! 

 

Man Pride - Vilka ingredienser innehåller den?

Sådana effekter tillåter bara den unika formula av ingredienser som är de allra viktigaste:

  • extrakt av guarana - en växt som kallas den peruanska viagran, vilken ökar nivån av testosteron i kroppen och förbinder transportproteinet SHBG och kompletterar bristen på det manliga hormonet som börjar avta efter ca 40 års ålder: dessutom ökar libido som har en gynnsam effekt på fertiliteten och minskar stress.

  • Extrakt av afrikansk kardborre - stimulerar produktionen av kväveoxid, som vidgar blodkärlen och ökar dess volym under erektionen, på detta sätt blodfylls penisen på ett mer effektivt sätt och erektionen blir då hårdare och håller längre. 

  • Zink - främjar utsöndringen av hormonet lutein som ökar produktionen av testosteron för att komplettera bristen i kroppen. Samtidigt minskar den enxymet aromatas som gör att omvandlingen av testosteron till estragon fortgår som har ett samband med svagare erektioner. 

Beskrivningarna ovan av de aktiva substansernas påverkan syns även i åsikterna som män yttrat där dessa män deltagit i oberoende tester för att säkerställa effektiviteten. 12 av 15 personer har sett en förbättring av den sexuella funktionen efter 4 dagars dosering av afrikanskt kardborre extrakt, och hos idrottare som intog zink ökade mängden testosteron mer än 30%. 

Dessutom så visade studien att Man Pride är helt säkert för kroppen - Resultaten bekräftar detta och har fått beviljat ett kvalitetsintyg. Tack vare den naturliga produkten så behöver du inte känna dig hotad för att få några som helst biverkningar! 

 

Vart kan jag köpa Man Pride?

Denna gel finns tillgänglig på utvalda nätbutiker. Du behöver inte oroa dig för sekretessen. Alla våra transporter sänds i grå kuvert, utan några logotyper eller produktinformationer. Vi är övertygade om att priset kommer att överraska dig positivt precis som produktens funktion!

Om du vill få tillbaka den gamla sexuella effektiviteten och njuta av långvariga erektioner samt få oförglömliga intryck i sängen så rekommenderar vi att beställa gelen Man Pride för att se hur den fungerar. Vi garanterar att ditt verkliga sexliv precis har påbörjat! 

Man Pride
Förpackningen 75 ml för medverkan i rabattklubben erektions gel Man Pride
Specialerbjudande kommer att gälla fram till slutet av
P.S. Diskretion och 100% integritetsskydd.
Taggar: