Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Receptet för en snabb viktminskning? Dr. Farin Man! 

Receptet för en snabb viktminskning? Dr. Farin Man! 

Råd och tips       
Receptet för en snabb viktminskning? Dr. Farin Man! 

Letar du efter ett naturligt preparat som hjälper dig att snabbt gå ner i vikt och samtidigt skydda och regenerera vår kropp från sjukdomar? Testa då tabletterna Dr. Farin Man!

Detta innovativa kosttillskott bygger på fyra aktiva ingredienser som direkt verkar på matsmältningssystemet. Tack vare flera viktiga hälsoegenskaper påverkar de inte bara en snabbare fettförbränning utan också väl fungerande tarmar, bukspottskörtel, lever och flera andra organ. Dessutom hjälper dessa ingredienser att rena kroppen från gifter och underlätta absorptionen av näringsämnen. Vilka funktioner kännetecknas av ingredienserna och var och en av dessa? Låt oss se vad som gör Dr. Farin Mans tabletter så effektiva! 

 

Dr. Farin Man - Ingredienser, som ger effekter

Yacon - växer i anderna, och har använts inom livs och läkemedelsindustrin under många år. Dess avgörande egenskaper är dess rika innehåll av vitaminer och mineraler: frukterna innehåller upp till 20 typer av aminosyror, fibrer, karoten, kalcium, magnesium, kalium, järn, fosfor samt vitaminerna A, B1, B2 och C. Rötter av den sydamerikanska växten är också rik på fruktooligosackarider (F02) och är en unik sockerart som inte absorberas av kroppen och fungerar förebyggande för en normal tarmfunktion. Yacon innehåller även proteiner, klorogensyra och kaffe som inaktiverar fria radikaler, fungerar som detox och bidrar till att förebygga cancer och åderförkalkning. Dessutom normaliserar den blodsockernivåerna, bekämpar det onda kolesterolet, reglerar bukspottskörteln och påverkar en större assimilering av näringsämnen från mat.

Vita mullbär - på grund av de många hälsofördelarna så har vita mullbär fått smeknamnet ”Vegetabilisk skatt”. Tack vare de unika komponenterna i (DNJ, quercetin) kan födröja nedbrytningen av mat som innehåller stärkelse till de enkla sockerarterna som reglerar blodglukosnivåerna och minskar graden av deponering utav kroppsfett. Dessutom påverkar det även att tarmarna fungerar väl, lindrar symptom av magsår och skyddar cellerna mot fria radikaler vilket förebygger diabetes, cancer och ateroskleros. Vita mullbär fungerar antibakteriellt och antiviralt vilket minskar det onda kolesterolet. De medicinska substanserna från mullbären blockerar också nedbrytningen av kolhydrater vilket stödjer viktminskningsprocessen. 

 

Dr. Farin Man - Hur fungerar det?

Genom användandet av de ovan beskrivna substanserna snabbar inte bara Dr. Farin Man upp fettförbränningsprocessen kraftigt utan reglerar också matsmältningssystemet och skyddar kroppen från yttre skadliga faktorer. Det är en stor förebyggande kur som gör att du snabbt kan gå ner i vikt och ger dig en långvarig återhämtning! 

 

Vart kan jag köpa kosttillskottet Dr. Farin Man?

För att undvika förfalskningar, som kan skada kroppen så rekommenderar vi att beställa kosttillskottet Dr. Farin Man från den officiella webbplatsen från tillverkaren. En snabb och diskret leverans är garanterad! 

Dr Farin
OBS: Under en begränsad tid har den officiella distributören av tabletterna DR FARIN, ett specialerbjudande för våra läsare. Med det finns en 100% pengarna-tillbaka-garanti för bantningskuren i fall den inte kommer att ge de förväntade resultaten.
Kampanjen slutar:
På grund av att lagret börjar att ta slut, är kampanjen tidsbegränsad
Taggar: