Du är här: Allt för hälsan  »  Råd och tips  »  Kroppsbyggare överraskades av hastigheten hos effekten av de nya kapslarna för muskeltillväxt

Kroppsbyggare överraskades av hastigheten hos effekten av de nya kapslarna för muskeltillväxt

Råd och tips       
Kroppsbyggare överraskades av hastigheten hos effekten av de nya kapslarna för muskeltillväxt

De nya kapslarna har tillåtit en ökning av muskelmassa och hjälp praktiskt taget varje man som har provat dessa under genomförandet av utbildningsplanen, att skaffa en skulpterad kropp.

De agera inte bara snabbt och effektivt. De innehåller inte några kemikalier, är naturliga och säkra för hälsan. Allt tack vare L-arginin. Forskning har visat att L-arginin hjälper idrottsmän och accelererar regeneration efter intensiv styrketräning.

Kroppsbyggare från Stockholm tittade överraskat på utseendet hos män som använder den nya metoden. De hade aldrig förr sett något sådant. Dessa män efter en kort period av daglig användning av kapslarna, fick några extra kilon av nya muskler.* Hemligheten förklarades när de läste vad det nya tillskottet innehöll.

Ny kapsel skapades utifrån en unik komponent. Dess verkan är mångfacetterad. Efter införing i kroppen påverkar den accelerationen av ämnesomsättning samt hjälper till att förbränna rester av fett och omvandla de till muskler. Den underlättar borttagning av skadliga gifter, främjar god blodcirkulation i kroppen och förbättrar sexuell aktivitet. Dessutom har den många andra hälsotillämpningar.

Komponenten i den nya kapseln är L-arginin. Den här aminosyran, finns naturligt i kroppen och är ansvarig för goda resultat i processen av muskelbyggning. I kapslarna Men Solution Plus® är L-arginin ännu mer kondenserat. Tack vare det fungerar den med en gång efter införing i kroppen. Regelbunden användning av kapslar med L-arginin i kombination med träning styrketräning leder till att fett reduceras, och i dess ställe finns perfekt skulpterade muskler. För vissa män var effekter redan synlia efter 24 timmar.* Kapslarna Men Solution Plus ® stimulerar kroppen så den ska komma in i ett tillstånd av ständig muskler byggning och fettförbränning. Stimulera musklernas tillväxtprocessen men är samtidigt närande för kroppen.

Men Solution Plus ® kapslarna blev snabbt populära bland män som ville få en perfekt skulpterad kropp. L-karnitin har blivit en av dessa tillskott, som främst används av professionella kroppsbyggare. Den har genomgått en rad studier för att bekräfta en positiv effekt av aminosyran på den manliga kroppen  med en ökad fysisk aktivitet. Samlar positiv feedback från fler människor som har lyckats förvandla överskottsfett till muskler.

Robert Gran:

"Jag beställde kapslar med L-arginin och jag hade en känsla av att redan från början, började jag få muskelmassa. Dessa kapslar förstörde mitt fett. Jag tränade lite, och mina muskler blev mer och mer synliga! Dessutom kände jag mig frisk och hade mycket energi hela tiden. Som ett resultat, förvandlades övervikt till muskelvävnaden. Jag är väldigt nöjd!"*

Artikelkälla